fbpx

Kampen foregår i tankene – Kristin Løland Berge

kr228

I denne boken vil jeg gi et innblikk i noe av det som skjer når vi tenker. Vi har mange tanker i løpet av en dag. Derfor må vi være veldig bevisste på dette.

Hvordan takler du utfordringer og press som livet fører med seg? Hvordan kan du lære å forholde deg til motgang på en god måte? Gud ønsker å velsigne deg. Han vil hjelpe deg så du tar gode avgjørelser i enhver situasjon. Du kan lære å tenke i tråd med hva som står i Bibelen. Men hvordan gjør du det?

Fienden er virksom, og vi må lære å avsløre hvordan han motarbeider oss. Det er mulig å vite hvordan han angriper oss og hvordan vi kan bekjempe ham, slik at vi kan stå ham imot. Vi bør også lære oss å bruke Bibelen som et våpen. Fienden prøver å ødelegge det gode Gud har for oss, men vi kan ta kontrollen over vårt eget liv. Det er stor sammenheng mellom hvordan vi tenker og hvordan vi håndterer livet.

Jeg har vært gjennom noen utfordringer i livet, og du har nok også opplevd tøffe ting. Jeg tror denne boka kan lære deg å utkjempe kampene dine slik at du vinner dem. Kampene er virkelige og kan til tider være skremmende. Men du kan lære deg å gjenkjenne hva som foregår, og du trenger ikke være redd for å stå i kampen. Du kan lære deg å kjempe som en kristen. Når du blir stående gjennom en kamp, med Guds hjelp, er du kommet langt i din åndelige utvikling.

Gratis porto ved kjøp over kr 350,- Gratis porto ved kjøp over kr 350,-