Oddvar Søvik

Forfatter

Oddvar Søvik

Oddvar Søvik er utdannet på Menighetsfakultet. I sin yrkeskarriere har han vært marineprest, skoleungdomsprest, landsungdomssekretær, bibelskolelærer, evangeliseringsleder, pastor og forsamlingsleder. Etter at han ble pensjonist i 2012, har han virket aktivt som forkynner og bibellærer både nasjonalt og internasjonalt. Søvik har skrevet mange bøker. Proklamedia har tidligere utgitt Veien hjem, Elske og Ære, Derfor tror jeg og Følg meg!.

UTGIVELSER

 

-40%
NYHET
BESTSELGER
-54%
BESTSELGER

ANBEFALINGER

 

«

«Jeg anbefaler boken på det varmeste. Her finner vi grunnlag for helbredelsesforkynnelsen og for forbønnspraksisen i menighetene våre. Etter min mening har forfatteren dessuten levert et sterkt bidrag til pensum for bibelskoler og teologisk utdanning. Takk Oddvar Søvik! Dette har blitt en nyttig og god bok.»

Tonje Haugeto Stang

Huskirkeleder, veileder og forfatter

Upload Image...

«

«I en tid når kirkas mange ord mister mer og mer av sin kraft og relevans, kan nettopp denne boka være et verdifullt bidrag til at alt Guds ord kommer opp på talerstolen. Med sin enkle, men ikke overfladiske, grundige og tilgjengelige form er boka lett å anvende i liv og tjeneste. Jeg ønsker boka varmt velkommen. Les den!»

Martin Cave

Pastor i IMI-kirken

Upload Image...

«

«Mitt håp er at denne boka kan inspirere til mer sann etterfølgelse av Jesus og sunn praksis av bønn for legedom. Vår felles lengsel er å se Guds rike komme midt iblant oss – også på dette området.»

Marianne Synnes Braseth

Forkynner og mentor Ungdom i Oppdrag

E-BØKER

 

Gud helbreder også i dag av Oddvar Søvik

“Oddvar Søvik har skrevet en svært lesverdig, tidsaktuell og viktig bok om hva det innebærer å være en etterfølger av Jesus i dag. Etter min mening er dette en bok til hele kristen-Norge. Den er konservativ og radikal på en og samme tid. ”

– Inger Ellen Fjermestad / Lærer og åndelig veileder, Stavanger