Proklamedia Forlag

Olof Edsinger

Forfatter

Olof Edsinger

Olof Edsinger er teolog, forfatter og en aktiv samfunns-debattant. Han er generalsekretær i Svenska Evangeliska Alliansen og har skrevet en rekke bøker. Som en populær foredragsholder er Edsinger ofte i Norge for å undervise på seminarer og konferanser.

UTGIVELSER

 

Når minoriteten tar majoriteten som gissel

Det pågår for tiden et gigantisk, sosialt eksperiment i nordiske barnehager og skoler. Det kalles ofte «normkritisk pedagogikk» og blir frontet av organisasjoner som kjemper for kjønns- og seksualitetsmangfold, med støtte fra offentlige myndigheter. Sverige er kommet lengst i denne utviklingen, men Norge er hakk i hæl.

KJØP

Gutt og jente

En bok om sex, forhold, kjønn og identitet

KJØP
-34%
Opprinnelig pris var: kr149.Nåværende pris er: kr99.

ANBEFALINGER

 

«

Små bøker kan være innholdsrike og betydningsfulle. Denne boka av Olof Edsinger er en slik bok. Den er høyst aktuell også i Norge. Kjøp boka, les den og spre den!

Jon Kvalbein

Samfunnsdebattant og tidligere rektor

«

«Det er med stor glede og entusiasme jeg anbefaler denne lille boka av Olof Edsinger. Det han beskriver, er på full fart inn i norske skoler og læreplaner, i barnehager og lærerutdannelsen. Her får vi hjelp til å forberede oss og forstå det som holder på å skje også i Norge.»

Øivind Benestad

Daglig leder i Stiftelsen MorFarBarn

«Det er med stor glede og entusiasme jeg anbefaler denne lille boka av Olof Edsinger.»

– Øivind Benestad / Stiftelsen MorFarBarn