Dag Jax

Forfatter

Dag Jax

Dag Jax (f. 1966) er fra Kristiansand og opplevde som nittenåring et klart kall til misjon. Han har sammen med sin kone jobbet som misjonær blant et unådd folkeslag i Sør-Asia siden tidlig på 90-tallet.
De har tre barn som vokste opp i Sør-Asia. Dag og kona flyttet nylig hjem til Norge, men reiser med jevne mellomrom tilbake for å følge opp tjenestene de har vært med å starte.

Utgivelser

ANBEFALINGER

 

«

Ramsalte og dyrekjøpte erfaringer
fra en Jesus-etterfølger i vår tid.
Anbefales.

ALV MAGNUS

Tidligere leder av Ungdom i Oppdrag

«

«Dersom du ikke vil bli utfordret, så er dette ikke boken for deg. Dersom du derimot ønsker å bli både oppmuntret, trøstet og utfordret i din tro og vandring med Gud, så anbefales boken varmt. Dag berører en tematikk som jeg tenker er svært relevant i vår del av verden, nemlig at Jesus ikke «bare» er vår frelser og venn, han er også vår Herre. Det utfordrer! Samtidig skriver Dag ærlig om sine egne erfaringer på godt og vondt i livet med Jesus. Det både trøster og styrker troen, og motiverer til videre vandring.»

Siri IVERSEN

Generalsekretær Misjonskirken Norge og pastor

– Andreas Nordli, leder for Ungdom i Oppdrag

«

Dette er en bok som går på dypet. Den berører livets viktigste spørsmål: hvorfor? Dag har levd det som skrives. Dette er ikke tørr teori fra skrivebordet, og nettopp dette er bokens store styrke. Den vil utfordre både hjerte og tanke. Uten dybden som Dag setter ord på, kan kristenlivet lett bli overfladisk og flyktig. Her beskrives et bærekraftig kristenliv som takler smerten som både livet og troen kan påføre oss.

ANDREAS NORDLI

Leder Ungdom i Oppdrag

E-bøker